HCI website is aan het laden.

menu

NL | FR | ENG

03/665.20.00

hydro@hci.be

Rioolreiniging en rioolinspectie

HomeProducten & dienstenIndustriële reinigingRioolreiniging en rioolinspectie
HomeProducten & dienstenIndustriële reinigingRioolreiniging en rioolinspectie

Rioolreiniging en rioolinspectie

HCI verzorgt rioolreiniging en rioolinspectie van fabrieks- en bedrijfsterreinen en waterschappen. Door middel van rioolreiniging zorgt HCI ervoor dat uw riool schoon wordt en de afvoercapaciteit op peil blijft. Zo bent u toekomstige verstoppen voor en verkeert uw riool in goede staat.Rioolinspectie

Bij terugkerende problemen aan uw riool of ter verantwoording aan de wetgevende instantie is een rioolinspectie noodzakelijk. HCI brengt met behulp van een inspectiecamera de oorzaak en de locatie van het probleem in kaart. De camera controleert op lekkage, wortelingroei, scheuren of breuken. Na het uitvoeren van de werkzaamheden ontvangt u een uitgebreid inspectierapport.

Rioolreiniging met oog voor het milieu

HCI voert de rioolreiniging en het onderhoud vakkundig en milieuvriendelijk uit. De vrijgekomen afvalstoffen worden verwerkt en gerecycled. Onze recyclecombinaties zorgen voor directe recycling van rioolwater en reinigingswater. Daarnaast verkleinen onze combinaties de CO2 uitstoot. Doordat HCI het juiste materiaal inzet en de nodige preventieve maatregelen neemt, is er geen hinder voor de omgeving en het milieu.

Meer weten over rioolreiniging en rioolinspectie door HCI?

Wilt u weten wat wij u kunnen leveren op het gebied van rioolreiniging en rioolinspectie? Zoekt u een oplossing voor een specifiek probleem? Of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.